Sandy Struijs

Naam

Sandy Struijs

 

Geboortedatum

02-02-1972

 

Sinds wanneer bij de omroep?

Dit moet ik schatten op ongeveer 2012

 

Wat doe je bij de omroep?

ik ben fotograaf bij omroep Vlaardingen, in het programma van Wim Benard, tijd voor teenagers van toen, hoor je mij tussen de liedjes door. Hij doet voorkomen alsof we het programma samen maken, maar ere wie ere toekomt, hij doet eigenlijk alles. Daarnaast ben ik vriendin van de omroep en heb regelmatig live in de uitzending gezongen, en zijn er een aantal jingles door mij ingezongen.

 

Werk je nog en zo ja, wat doe je voor de kost?

Ik werk al 25 jaar bij de thuiszorg, Careyn. Daar werk ik met name de avonddiensten.

 

Heb je nog andere hobby’s?

Zingen is inmiddels meer dan een hobby geworden, dat is mijn passie.  Ook schrijf ik zelf veel teksten op bestaande melodieën, die gebruik ik vaak in de Toksjoo op zuid, dat is een talkshow in en over Rotterdam Zuid, waar o.a. ook Roel Pot aan mee werkt.

 

Maar ik schrijf ook soms mee aan de liedjes van de Wannebiezz, waar ik achter de schermen ook wat dingen doe, en af en toe ook mee optreed, en sinterklaas liedjes voor Showenzo.

Maandelijks presenteer en zing ik in I’Cugini Live, dat is een gezellige artiesten middag in I’Cugini in Vlaardingen, daar maak ik de posters voor en hou ik de facebookpagina van bij.  En dan natuurlijk nog de verschillende “losse” optredens.

 

Naast zingen heb ik nog een andere passie, en dat is fotograferen, ook dit is niet meer alleen hobby. Het leukste om te fotograferen vind ik kinderen, puur en eerlijk. Maar ook het fotograferen van verborgen/vergeten mooie plekjes in bijvoorbeeld Vlaardingen. Iedereen kent de foto’s van de visbank wel, maar ik vind een steegje, een kapotte ruit of gewoon mooie, het liefst vervallen pand schitterend om te fotograferen en met een bepaalde bewerkingstechniek weer oud te doen lijken.

Festivals en concerten van andere artiesten vind ik ook erg leuk om te fotograferen. Ach…eigenlijk vind ik bijna alles leuk om vast te leggen bedenk ik me nu.

Medewerkers