Oscar Harris te gast in het programma ''Op de koffie bij Henk Koudijzer''
01-11-2018 om 21:12 uur | Op de koffie bij Henk Koudijzer | Henk Koudijzer

Ingezonden door topfotograaf Jerrold Mallee    OSCAR HARRIS OP DE KOFFIE

 

Vandaag had ik afgesproken om samen met mijn goede vriend Constant even ergens een bakkie te gaan doen. Constant Meeuws was in de jaren 70/80 oprichter, zanger en gitarist van de Cumberland Band. Een band die zich voornamelijk bezig hield met WestCoast muziek. Momenteel is Constant actief in de 6-mans formatie Re-United. In de wetenschap dat Henk Koudijzer (Omroep Vlaardingen) goede koffie heeft met heerlijke kokoskoekjes, was het plan snel gesmeed. Hoe kan het ook anders. Het programma ‘Op De Koffie Bij Henk Koudijzer’ is een publiekstrekker en krijgt legio bekende artiesten binnen voor interviews. Zoals ook nu weer tussen 10.00 en 12.00 uur. Vandaag stond OSCAR HARRIS op het program! 
.
OSCAR HARRIS
Zonder één woord te zeggen spreekt zijn gezicht boekdelen. Hij is vriendelijk, vrolijk en goedlachs. En als hij niet lacht, lacht hij toch. Geen sterallures, nee zeker niet. Oscar is altijd zichzelf gebleven en altijd even sympathiek. Dat charisma siert hem. 
Rond half elf vandaag stapte hij de studio binnen van Omroep Vlaardingen voor een anderhalf durend interview, afgewisseld met hits van hem zoals: “Sing Your Freedom (1975), ‘Soldier’s Prayer’ (1971), ‘Song For The Children’ (1980), ‘Try A Little Love’ (1987) e.v.a. 
De Caribisch getinte meezingers, de zwoele soulballads en de mooie nostalgische herinneringen aan de ‘The Twinkle Stars’, zweven door de studio en over de ether. En aan anderhalf uur heb je dan nooit genoeg. 
Deze nu 74 jarige top artiest treedt nog steeds op, mensen houden van zijn fluwelen stemgeluid.
De komende maanden gaat Oscar Harris een aantal concerten geven in Indonesië, op de Antillen en in Suriname. Leuk dat ik je vandaag weer eens heb mogen ontmoeten, Oscar. 
Henk en Elly dank voor de gastvrijheid, koekjes en de koffie. Constant dank voor de vriendschap. Leuke dag! 
In de ether: 107.8 FM Of wereldwijd via internet, live radio op Omroep Vlaardingen.
Met dank aan: Willem de Wilt (techniek), Henk Koudijzer, Elly Domenie, Trudy Hermans-Adriaans, John Hermans.