Een hagelnieuwe Dicks in Space
30-09-2018 om 19:53 uur | Dicks in Space | Tjerk van der Ende

Na een zomerstopje is Dicks in Space vanavond weer terug met een nieuwe uitzending. Allerlei actuele zaken worden op satirische, absurdistische en onbegrijpelijke manier verwerkt in een uur vol gekkigheid.

 

Met aandacht voor de opening van de Watertoren, het gedoe rond de homoseksualiteit van Bert en Ernie en de boze Vlaardingers die maar niet kunnen wennen aan de arbeidsmigranten.

 

Dicks in Space, vanavond om 22.00 uur op Omroep Vlaardingen.

Dicks in Space wordt elke laatste zondag van de maand uitgezonden op Omroep Vlaardingen.

 

Het programma wordt vanaf het prille begin gemaakt door een vast team. Tjerk van der Ende, Hidde van der Ende, Allard van der Hoek, Jorris Lemson, Jurriaan Lankhuijzen, Siebe van der Ende en Ester Janssen bespreken het lokale en landelijke nieuws aan de hand van sketches, typetjes en liedjes. Daarnaast is er genoeg ruimte voor absurde items.

 

Met name de lokale politiek is niet meer veilig. In het verleden bleek al dat menig raadslid geschikt is voor een persiflage.

 

Maar vergeet de gekkigheid niet, de totale verwarring, de bijzondere plotwendingen, de krankzinnige commercials, de geniale liedjes, de tenenkrommende situaties, de wonderlijke typetjes...