Freddie Mercury in het Maandagavond Hitdossier
29-09-2018 om 22:51 uur | De Maandagavond Show | Mark Verwiel

Het was een van de beste en populairste rockartiesten en popzangers aller tijden. Freddie Mercury. Op 5 September ’46 wordt hij geboren en dus had hij vorige maand 72 geworden, als hij nog had geleefd. Daarom aankomende maandag vanaf half over 9 een hitdossier over de solocarrière van Freddie Mercury. Hij deed natuurlijk een hoop met Queen, maar ging daarnaast vaak wel eens met eigen werk aan de haal. Dat leverde hem 9 soloalbums en 18 solosingles op.


Naast dat in de andere anderhalf uur aan Maandagavond Show jouw wekelijkse portie gezelligheid en goede muziek!


Foto © Dailymail.co.uk

Hét programma op Omroep Vlaardingen wat jouw portie muziek en informatie op de maandagavond levert.

 

Elke week tussen 19.00u en 21.00u staat Mark Verwiel voor je klaar met muziek uit de 70's en 80's, maar ook met muziek van nu. Aangevuld met muziekinformatie en Maxi Single van de week is het elke week weer een feest! Ook is er elk kwartaal een speciale vinylavond, met alleen maar muziek van vinyl!

 

Een greep uit de vaak gedraaide artiesten; ABBA, Simply Red, Level 42, Pet Shop Boys, Elbow, 5 Seconds of Summer, The Kik en Sade.

 

Elke vrijdagavond van 20:00u tot 21:00u kan je ook afstemmen op Omroep Vlaardingen. Dan presenteert Mark Verwiel; De Albumshow. Een uur lang genieten van een volledig album. Vaak van vinyl, en anders van de originele CD!