Teruglezen: informatie over al onze gasten en evenementen - Vlaardingen Vandaag 7 september
07-09-2018 om 18:56 uur | Vlaardingen Vandaag | Omroep Vlaardingen

Iets gemist in de uitzending of nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de informatie van onze gasten en de bijbehorende evenementen!

 

Programma Kroepoekfabriek komende weken

Het nieuwe schooljaar is begonnen en dus wil je, naast je werk of studie, ook ontspannen en genieten van muziek. De Kroepoekfabriek heeft de zomer doorgewerkt en voor een tof programma gezorgd. Kijk voor meer informatie over het programma van de komende weken op https://www.kroepoekfabriek.nl/agenda/

 

NK Tonnetje steken

Komende zondag wordt weer het NK Tonnetje steken in Schiedam gehouden. Wil je, onder het genot van een hapje of drankje, kijken of de deelnemers een nat pak halen of raak steken? Zorg er dan voor dat je vanaf 12.00 uur in Schiedam-Kethel bent. Kijk voor meer informatie over dit evenement, dat georganiseerd wordt door Muziekvereniging Sint Radboud,  op http://www.sintradboud.nl/vereniging/tonnetje-steken

 

Verken je lichaam en geest

Benieuwd naar de praktijk van Marijke? Kijk op: https://nl-nl.facebook.com/Avoonan/

Wil je meer informatie over de Schumannresonantie? Kijk dan op de volgende websites:

worldunity.me

https://www.bureaustralingmeten.nl/

http://sosrff.tsu.ru/new/shm.

 

Boekenmarkt Schiedam

Morgen is weer de halfjaarlijkse boekenmarkt te bewonderen in Schiedam. Je bent welkom van 10.00 tot 17.00 uur op het Land van Belofte en de toegang is gratis. 

Nieuws en achtergronden uit Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Elke werkdag van 17:00 tot 19:00 uur te beluisteren op Omroep Vlaardingen.

 

Nieuwstips?

(010) 310 50 10

redactie@omroepvlaardingen.nl