Teruglezen: informatie over al onze gasten en evenementen - Vlaardingen Vandaag 31 augustus
31-08-2018 om 18:54 uur | Vlaardingen Vandaag | Lara Lauwigi

Iets gemist in de uitzending of nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de informatie van onze gasten en de bijbehorende evenementen!

 

Waterwegpop 2018

Aan de rand van Maassluis, waar de stad en de waterweg elkaar ontmoeten wordt op 15 september voor de tweede keer Waterwegpop georganiseerd! Bekijk de programmering én het VIP-arrangement(waarbij je op een sleepboot kan genieten van optredens en een barbecue) op https://www.waterwegpop.nl/

 

 

Watertoren Vlaardingen

Morgen is het eindelijk zover: na 3 jaren van verbouwen wordt de Watertoren in Vlaardingen officieel geopend! Het uitzicht vanaf het dak is natuurlijk al een reden om deze unieke locatie een keer te bezoeken, maar je kan aan de rand van het park ook lekker eten, drinken en zelfs slapen! Loop eens langs of bekijk de website voor meer informatie: https://watertoren-vlaardingen.nl/

 

 

Where we've met festival - Schiedam

Vanavond en morgen is er aan de Kloosterplaats in Schiedam heerlijke muziek te horen tijdens het Were we've met festival! Klets bij, maak nieuwe vrienden en geniet van de sfeer onder het genot van een drankje terwijl je luistert naar lokale en nationale artiesten. Kijk voor de programmering en overige informatie over dit festival op: http://wherewevemet.

 

Nieuws en achtergronden uit Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Elke werkdag van 17:00 tot 19:00 uur te beluisteren op Omroep Vlaardingen.

 

Nieuwstips?

(010) 310 50 10

redactie@omroepvlaardingen.nl