Teruglezen: informatie over al onze gasten en evenementen - Vlaardingen Vandaag 9 februari
09-02-2018 om 19:00 uur | Vlaardingen Vandaag | Lara Lauwigi

Iets gemist in de uitzending of nieuwsgierig geworden?

Hieronder is alle informatie van onze gasten en de bijbehorende evenementen terug te lezen:

 

Sleuteltocht - cv de Rietzeilers

Op zaterdag 10 februari rijden de praalwagens, vergezeld door muziek, met leden van de carnavalsvereniging De Rietzeilers door het centrum. De optocht start om 13.00 uur vanaf de Lange Kerkstraat. Rond 14.30 is dan de sleuteloverdracht op de Grote Markt.

 

Festival de Opstokerij

Festival De Opstokerij met theatervoorstellingen, muziek, theatrale lezingen en theaterdiners. Vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 februari in Theater aan de Schie / Wennekerpand. Kijk voor meer informatie op: https://theateraandeschie.nl/voorstelling/festivaldeopstokerijtweede

 

Geslaagde actie Lyceum Vos

Leerlingen van het Lyceum Vos hebben in december een bedrag van €5000,- opgehaald voor Orange Babies. Vandaag hebben zij dit bedrag d.m.v. een feestelijke taart overhandigd aan de organisatie. 

 

Bouw nieuwe opnamelounge is gestart

Het Franciscus gasthuis en Vlietland is gestart met de bouw van een nieuwe opnamelounge. Deze zal 5 maart in gebruik genomen worden, later(in april) zal er nog een feestelijke opening zijn van de opnamelounge. 

Nieuws en achtergronden uit Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Elke werkdag van 17:00 tot 18:00 uur te beluisteren op Omroep Vlaardingen, met de herhaling van 18.00 tot 19.00 uur.

 

Nieuwstips?

(010) 310 50 10

redactie@omroepvlaardingen.nl