De 250e uitzending van Polshoogte! | live muziek van Leon Moorman | dinsdag 13 oktober 2020
13-10-2020 om 14:25 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Hoi hoi, Yaël hier! Ik geloof het zelf bijna niet, maar het is echt waar, vanavond hoor je de 250e uitzending van Polshoogte! Voor deze speciale gelegenheid komt niemand minder dan Leon Moorman, de onbetwiste koning van de D-Pop en vriend van de show, naar de studio! 


Leon zal naast een Drentse les ook enkele liedjes uit zijn Drentstalige repertoire live spelen.
Daarnaast komen er enkele Polshoogte fragmenten uit de oude doos voorbij en draai ik heel veel ‘Polshoogte Hits’ - liedjes en artiesten die de afgelopen 250 show het meeste zijn gedraaid. Verwacht dus muziek van o.a. Orchestral Manoeuvres in the Dark, Linkin Park en Poets of the Fall.


Zin om gezellig mee te kijken/luisteren? De show is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.
 

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.