Headbangers Mania #47 | metal van Nederlandse bodem | dinsdag 13 oktober 2020
13-10-2020 om 14:25 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Hey hey metalheads! Omdat we voor onze vorige uitzending zo ontzettend veel toffe Nederlandse bands getipt kregen, gaan we vanavond weer door met hetzelfde thema.

 

Op de playlist staan o.a. hele brute plaatjes van Turia, Teethgrinder & Pestilence. Zin om mee te headbangen/te luisteren vanavond? Headbangers Mania is tussen 22.00 en 23.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live.

Brute gitaarriffs, snelle drums en diepe grunts. Je hoort het allemaal bij Headbangers Mania! Iedere dinsdag in de even weken presenteert Yaël Pol, samen met Tugay Filiz & Richard Vader, de tweewekelijkse metal radioshow bij Omroep Vlaardingen. Van old school death metal tot oerpunk en van thrash tot symfonische metal - lokaal talent, underground goden en internationale grootheden - we draaien het allemaal!

 

Tijdens de uitzending spreken we met artiesten uit de BENELUX en daarbuiten, brengen we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en nemen we de antwoorden van luisteraars op de vraag van de week door.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!


Meeluisteren/kijken kan van 22.00 tot 23.00 uur via www.omroepvlaardingen.nl/live en via de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.