Headbangers Mania #45 | dinsdag 15 september 2020
15-09-2020 om 14:59 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Hallo hallo, de heren van Headbangers Mania hier! Vanavond zijn we weer te horen op de Vlaardingse ether voor een stevig potje metal.


Voor de verandering geen interview deze uitzending, maar gewoon wij drie. Verwacht dus veel gezellig geouwehoer, het laatste nieuws uit de scene, de vraag van de week en lekkere plaatjes van o.a. Sempiternal Deathreign, Jinjer & Soilwork.


Zin om mee te luisteren/kijken? Headbangers Mania is van 22.00 tot 23.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en via de ether op 107.8FM

Brute gitaarriffs, snelle drums en diepe grunts. Je hoort het allemaal bij Headbangers Mania! Iedere dinsdag in de even weken presenteert Yaël Pol, samen met Tugay Filiz & Richard Vader, de tweewekelijkse metal radioshow bij Omroep Vlaardingen. Van old school death metal tot oerpunk en van thrash tot symfonische metal - lokaal talent, underground goden en internationale grootheden - we draaien het allemaal!

 

Tijdens de uitzending spreken we met artiesten uit de BENELUX en daarbuiten, brengen we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en nemen we de antwoorden van luisteraars op de vraag van de week door.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!


Meeluisteren/kijken kan van 22.00 tot 23.00 uur via www.omroepvlaardingen.nl/live en via de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.