Polshoogte in gesprek met Daalman | K-pop special met Lianne | dinsdag 15 september 2020
15-09-2020 om 14:59 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Hallo hallo, Yaël van Polshoogte hier! Vanavond duik ik weer de studio van Omroep Vlaardingen in om twee uur lang lekkere plaatjes te draaien. En dat doe ik deze keer met niemand minder Lianne! Ze is terug van weggeweest en om dit heugelijke feit te vieren duiken we in het tweede uur van de show in haar favoriete muziekgenre: K-pop!


Tijdens het eerste uur heb ik een interview met Davy Macquoi, die je misschien wel kent onder zijn artiestennaam Daalman. De afgelopen weken heb ik al veel liedjes van deze Belgische muzikant gedraaid, dus hoogtijd om eens met hem in gesprek te gaan over zijn muziek.


Heb je zin om gezellig mee te luisteren/kijken? Polshoogte is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio Rijnmond op 107.8FM.

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.