De (on)bekende hit van The Triplets | de hoogtijdagen van de Neue Deutsche Welle | Polshoogte | dinsdag 8 september 2020
08-09-2020 om 14:54 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Hey hey mensen, Yaël hier! De afgelopen tijd heb ik mij verdiept in de originele en vaak onbekende liedjes achter grote Nederlandse hits. Ik heb er nu zo veel gevonden dat ik speciaal het onderdeel 'Hé, dit liedje ken ik ergens van!' in het leven heb geroepen. Zo nu en dan besteed ik aandacht aan zo'n liedje en vanavond doe ik dat met de '(on)bekende hit' van The Triplets.

 

In het tweede uur mee ik je mee naar de begin jaren 80, toen in Duitsland de Neue Deutsche Welle hun hoogtijdagen beleefden. Je kan dus muziek van o.a. Falco, Peter Schilling, Nena & Die Artzë verwachten.

 

Zin om gezellig mee te luisteren/kijken? Polshoogte is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.