Polshoogte vertelt het verhaal van Gregg Alexander | interview met Two And A Half Girl | dinsdag 1 september 2020
01-09-2020 om 15:05 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Hoi hoi mensen, Yaël van Polshoogte hier! Vanavond heb ik een telefonisch interview met de post-hardcore band Two and a Half Girl - deze band uit Utrecht bracht 23 juli de single 'Carried Away' uit en het is een ontzettend lekkere knalplaat waar ik meer over wil weten! 


Ook vertel ik jullie over Gregg Alexander. Deze naam zal bij de meeste mensen geen belletje doen rinkelen, maar de beste man is verantwoordelijk voor enkele hele grote hits van verschillende artiesten.


Verder hoor je muziek van o.a. Audioslave, Timecop1983, Eric B. & Rakim, Manchester Orchestra & Troye Sivan.


Zin om gezellig mee te luisteren/kijken? Polshoogte is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.