Headbangers Mania #44 | interview met Evil Oath | dinsdag 1 september 2020
01-09-2020 om 15:05 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Metalheads opgelet, vanavond knallen de heren van Headbangers Mania weer een uurtje op de Vlaardingse ether/


Tijdens de uitzending gaan ze bellen met Evil Oath, een black metal band uit het noorden des lands. Daarnaast brengen ze je op de hoogte van het laatste nieuws uit de metal scene, nemen ze de antwoorden van luisteraars op 'de vraag van de week' door en draaien ze brute plaatjes van o.a. Draconian, Kreator & HAWSER.


Zin om mee te luisteren/kijken? Headbangers Mania is van 22.00 tot 23.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Brute gitaarriffs, snelle drums en diepe grunts. Je hoort het allemaal bij Headbangers Mania! Iedere dinsdag in de even weken presenteert Yaël Pol, samen met Tugay Filiz & Richard Vader, de tweewekelijkse metal radioshow bij Omroep Vlaardingen. Van old school death metal tot oerpunk en van thrash tot symfonische metal - lokaal talent, underground goden en internationale grootheden - we draaien het allemaal!

 

Tijdens de uitzending spreken we met artiesten uit de BENELUX en daarbuiten, brengen we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en nemen we de antwoorden van luisteraars op de vraag van de week door.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!


Meeluisteren/kijken kan van 22.00 tot 23.00 uur via www.omroepvlaardingen.nl/live en via de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.