Zomerterras special met Frank Tomeï & Elroy Timmermans | Polshoogte | dinsdag 25 augustus 2020
25-08-2020 om 15:02 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Hallo hallo, Yaël van Polshoogte hier! Als ik niet naar het Zomerterras kan, dan haal ik het wel naar de studio. Vanavond schuiven programmeurs Frank Tomeï & Elroy Timmermans aan in de show en draaien we liedjes van artiesten die tijdens afgelopen edities op de planken stonden. Ook gaan we het hebben over het nieuwe initiatief 'Tennisbaan'.


Daarnaast draai ik ook de muziek die je wekelijks bij Polshoogte hoort. Op de playlist staan o.a. Orkesta Mendoza, Kraak & Smaak, Katatonia & Bush.


Zin om mee te luisteren/kijken? Polshoogte is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en via de ether op 107.8FM.

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.