Polshoogte #242 | Drentse les van Leon Moorman | met gastpresentator Anouk van den Heuvel | dinsdag 18 augustus 2020
18-08-2020 om 14:54 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Hé hé mensen, Yaë van Polshoogte l hier! Vanwege corona is er dit jaar geen Zomerterras en dat vind ik op z'n zachts gezegd 'niet zo leuk'. Een van de dingen die ik zo leuk vind aan live verslag doen vanaf dat festivalterrein zijn de vele bekende gezichten die je elke dag tegen komt. En dat is niet met Anouk van den Heuvel, die iedere editie wel een paar keer achter de bar te vinden is.


Vandaag precies een jaar geleden haalde ze haar rijbewijs en maakte wij een deal: ik trakteer Anouk op een zak patat als zij een jaar lang geen boetes zou rijden...en dat is haar gelukt! Dus vanavond trakteer ik haar op die wel verdiende zak patat en schuift ze gezellig aan als gastpresentator.


Tijdens de uitzending krijgen we ook een Drentse les van Leon Moorman en draaien we plaatjes van o.a. Within Temptation, Muse, The Cars en Bon Jovi.


Zin om gezellig mee te luisteren/kijken? Polshoogte is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.