Remco Kreft (Graceless/Soulburn) te gast bij Headbangers Mania | dinsdag 18 augustus 2020
18-08-2020 om 14:54 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

What's up folks, de jongens van Headbangers Mania hier! Vanavond schuift één van onze favoriete brulboeien aan als gastpresentator. Remco Kreft ken je natuurlijk als gitarist/zanger van Graceless en gitarist van Soulburn. Samen gaan we gezellig een uur lang plaatjes draaien en ouwehoeren.

 

Daarnaast brengen we je ook weer op de hoogte van het laatste nieuws uit de metal scene en nemen we jullie antwoorden op de vraag van de week door. Op de playlist voor deze uitzending staan o.a. Asphyx, Triptykon & Behemoth.

 

Zin om te luisteren/kijken? Headbangers Mania is van 22.00 tot 23.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Brute gitaarriffs, snelle drums en diepe grunts. Je hoort het allemaal bij Headbangers Mania! Iedere dinsdag in de even weken presenteert Yaël Pol, samen met Tugay Filiz & Richard Vader, de tweewekelijkse metal radioshow bij Omroep Vlaardingen. Van old school death metal tot oerpunk en van thrash tot symfonische metal - lokaal talent, underground goden en internationale grootheden - we draaien het allemaal!

 

Tijdens de uitzending spreken we met artiesten uit de BENELUX en daarbuiten, brengen we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en nemen we de antwoorden van luisteraars op de vraag van de week door.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!


Meeluisteren/kijken kan van 22.00 tot 23.00 uur via www.omroepvlaardingen.nl/live en via de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.