Terug naar de zomer van 2014 met Polshoogte | dinsdag 11 augustus 2020
11-08-2020 om 14:41 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Hoi hoi fijne mensen, Yaël van Polshoogte hier! Hopelijk overleven jullie de hitte van afgelopen dagen beetje. Houd je vooral lekker rustig, pak er een drankje bij en tune vanavond in bij Omroep Vlaardingen, want ik neem je even mee terug naar mijn zomer van 2014, het moment dat ik begon met radio maken.


Naast muziek uit 2014, ook vergeten liedjes uit de 80's, wat rockplaten, zomer favorieten en andere fijne liedjes. Op de playlist staan o.a. Breakfast Club, Robert Cline Jr., Daalman, The Jezabels & ONE OK ROCK.


Zin om gezellig mee te luisteren/kijken? Polshoogte is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.