Interview met The Calicos | Polshoogte | dinsdag 4 augustus 2020
04-08-2020 om 15:07 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Hello folks, Yaël van Polshoogte hier! Vanavond heb ik een interview met The Calicos. Deze Belgische heren heb ik een tijdje geleden ontdekt toen ik in Antwerpen was en ik hun single 'Nova' hoorde op de radio. Het was liefde op het eerste gezicht, want sindsdien ben ik fan van deze band en heb je heb je ze al vaak voorbij horen komen in de show. Daarom ben ik ook extra blij dat ik even mag babbelen met frontman Quinten Vermaelen.

 

Verder neem ik je tijdens de uitzending mee naar mijn zomer van 2016 en komen er plaatjes voorbij van o.a. Major Moment, High Hi, Emma Ruth Rundle, Shura en Sue the Night.

 

Zin om gezellig mee te luisteren? Polshoogte is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.