Polshoogte #238 | Drentse les van Leon Moorman | nieuw theaterprogramma Theater Koningshof | dinsdag 21 juli 2020
21-07-2020 om 14:59 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Hoi hoi, Yaël van Polshoogte hier! Vanavond ben alleen in de studio en ga ik twee uur lang lekkere plaatjes draaien die je bijna nooit op de Nederlandse radio hoort en deel ik achtergrondverhalen bij die liedjes. Je kan muziek verwachten van o.a. Zwangere Guy, Glenn Jones, Dikke Dennis & de Røckers, School is Cool & Lianne La Havas.


Tijdens de uitzending ga ik bellen met vriend van de show Leon Moorman voor een nieuwe Drentse les en om te babbelen over zijn heerlijke nieuwe single 'Moonshine'.


Ook gaan we bellen met Marjan de Groot om te praten over het nieuwe theaterprogramma van Theater Koningshof.


Zin om gezellig mee te luisteren? Polshoogte is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.