Headbangers Mania #41 | U vraagt, wij draaien! | dinsdag 21 juli 2020
21-07-2020 om 14:58 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Vanavond zijn de mannen van Headbangers Mania te horen op de Vlaardingse ether en draaien ze verzoekjes van de luisteraars.


Op de playlist staan verzoekplaatjes van o.a. Judas Priest, Hypocrisy & Unleash The Archers. Ook gaan ze bellen met Rick Bouwman van MARTYR om te praten over hun nieuwe single 'Fire Of Rebellions' en bespreken ze de antwoorden op de vraag van de week.


Zin om mee te luisteren? Headbangers Mania is van 22.00 tot 23.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live of op de ether via 107.8FM.

Brute gitaarriffs, snelle drums en diepe grunts. Je hoort het allemaal bij Headbangers Mania! Iedere dinsdag in de even weken presenteert Yaël Pol, samen met Tugay Filiz & Richard Vader, de tweewekelijkse metal radioshow bij Omroep Vlaardingen. Van old school death metal tot oerpunk en van thrash tot symfonische metal - lokaal talent, underground goden en internationale grootheden - we draaien het allemaal!

 

Tijdens de uitzending spreken we met artiesten uit de BENELUX en daarbuiten, brengen we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en nemen we de antwoorden van luisteraars op de vraag van de week door.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!


Meeluisteren/kijken kan van 22.00 tot 23.00 uur via www.omroepvlaardingen.nl/live en via de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.