Polshoogte eert overleden Linkin Park zanger Chester Bennington | dinsdag 14 juli 2020
14-07-2020 om 14:35 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Hallo hallo, Yaël van Polshoogte hier! Vanavond sta ik stil bij het overlijden van één van mijn favoriete zangers. Op 20 juli 2017 kwam het nieuws van Chester Bennington's overlijden binnen als een harde klap. In al het verdriet wat die dag met zich meebracht ontstond het idee om een hele radio uitzending lang Chester's leven te vieren. Die eerste uitzending in 2017 deed ik alleen samen met Lianne, maar sinds 2018 doe ik in samen met andere fans uit de 'Linkin Park Nederland' groep.


Net als voorgaande edities draaien we verzoekjes, delen we persoonlijke verhalen en maken we er bovenal een mooie en gezellige uitzending van. Dit jaar zijn Raissa, Victor, Milano, Frank & Natalie aanwezig in de studio, gaan we bellen met fans die hun verhaal zullen delen, zullen Victor & Frank enkele liedjes live zingen en valt er een Linkin Park prijzenpakket te winnen! 


Zin om mee te luisteren/kijken? Polshoogte is van 20.00 tot 23.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio Rijnmond op 107.8FM.


 

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.