Rockbands die meer aandacht verdienen in Nederland | met Elroy Timmermans | Polshoogte | dinsdag 7 juli 2020
07-07-2020 om 15:21 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Hey hey, Yaël van Polshoogte hier! Sinds de corona uitbraak schuift Elroy Timmermans iedere maand wel een keer aan in de show - die traditie houden we graag in stand en dus gaan wij vanavond weer twee uur gezellig plaatjes draaien! 

 


Vanavond hebben we er voor de verandering een thema aan gekoppeld:rockbands die in Nederland veel meer aandacht verdienen. Op de playlist staan o.a. The New Roses, Stone Broken, Thundermother en Black Water Rising. Welk rockband zou er volgens jou meer aandacht moeten krijgen in ons landje? Laat het ons weten! .


Zin om gezellig mee te luisteren? Polshoogte is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.