Polshoogte uitzending 235 | dinsdag 30 juni 2020
30-06-2020 om 15:11 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Hey hey, Yaël van Polshoogte hier! Vanavond zou ik vergezeld worden door een gastpresentator, maar door persoonlijke omstandigheden kon ze helaas niet komen. Daarom hoor je mij vanavond solo! 


Ik ben nog druk bezig met het samenstellen van de playlist, maar ik beloof jullie dat ik er een leuke uitzending van ga maken en sowieso plaatjes zal draaien van Leon Moorman, NINA, THIRTY SECONDS TO MARS, The Calicos & Compact Disk Dummies.


Zin om gezellig mee te luisteren? Polshoogte is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.