Florian de Vette & Wouter Landzaat van Life's Electric te gast bij Headbangers Mania | dinsdag 23 juni 2020
23-06-2020 om 15:19 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Metal en rock liefhebbers opgelet! Vanavond zijn Florian de Vette en Wouter Landzaat van de Rotterdamse rockband Life's Electric te gast in de show. Samen met deze heren gaan we gezellig babbelen over van alles en nog wat en draaien we stevige plaatjes van o.a. Sasquatch, Asphyx, Bleed From Within & Obituary.


En net als iedere week brengen we je op de hoogte hoogte van het laatste nieuws uit de scene en bespreken we jullie antwoorden op de vraag van de week. Alle reden om vanavond weer in te tunen bij Omroep Vlaardingen.


Headbangers Mania is van 22.00 tot 23.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Brute gitaarriffs, snelle drums en diepe grunts. Je hoort het allemaal bij Headbangers Mania! Iedere dinsdag in de even weken presenteert Yaël Pol, samen met Tugay Filiz & Richard Vader, de tweewekelijkse metal radioshow bij Omroep Vlaardingen. Van old school death metal tot oerpunk en van thrash tot symfonische metal - lokaal talent, underground goden en internationale grootheden - we draaien het allemaal!

 

Tijdens de uitzending spreken we met artiesten uit de BENELUX en daarbuiten, brengen we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en nemen we de antwoorden van luisteraars op de vraag van de week door.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!


Meeluisteren/kijken kan van 22.00 tot 23.00 uur via www.omroepvlaardingen.nl/live en via de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.