Twee uur lang plaatjes draaien met de Vlaardingse nachtburgemeester | Polshoogte | dinsdag 23 juni 2020
23-06-2020 om 15:19 uur | Polshoogte | Yaël Pol

De gezelligste man van Vlaardingen zit van vanavond bij Polshoogte! Niemand minder dan de Vlaardingse nachtburgemeester Leonardus IJdo schuift aan als gastpresentator om twee uur lang lekkere plaatjes te draaien en te babbelen over van alles en nog wat, maar we gaan vooral lekker swingen!


Zin om mee te luisteren/kijken? Polshoogte is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.