Vader en zoon maken samen radio | Polshoogte | dinsdag 16 juni 2020
16-06-2020 om 15:13 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Hoi hoi, Yaël van Polshoogte hier! Mijn trouwste luisteraar en de man die mij muzikaal heeft opgevoed schuift vanavond weer aan in de uitzending om twee uur lang gezellig plaatjes te draaien. 

 

Daarnaast verblijden wij onze luisteraars weer met een gloednieuwe Drentse les van onze goede vriend Leon Moorman.


Verwacht een uitzending gevarieerde uitzending met muziek van o.a. New Arcades, AC/DC, Imagination, 30 Seconds To Mars, The Paper Kites en OMD.


Polshoogte is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.
 

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.