Headbangers Mania | interview met Iris Goessens van Spoil Engine | dinsdag 16 juni 2020
16-06-2020 om 15:13 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Vanavond knallen de jongens van Headbangers Mania weer op de Vlaardingse ether! Tijdens deze 37e uitzending gaan wij even gezellig bellen met Iris Goessens van de Belgische metalband Spoil Engine. Ook brengen we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de scene, bespreken we jullie antwoorden op de vraag van de week en draaien we plaatjes van o.a. Epica, Exist Immortal & Throwing Bricks.

 

Zin om mee te headbangen? De show is van 22.00 tot 23.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Brute gitaarriffs, snelle drums en diepe grunts. Je hoort het allemaal bij Headbangers Mania! Iedere dinsdag in de even weken presenteert Yaël Pol, samen met Tugay Filiz & Richard Vader, de tweewekelijkse metal radioshow bij Omroep Vlaardingen. Van old school death metal tot oerpunk en van thrash tot symfonische metal - lokaal talent, underground goden en internationale grootheden - we draaien het allemaal!

 

Tijdens de uitzending spreken we met artiesten uit de BENELUX en daarbuiten, brengen we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en nemen we de antwoorden van luisteraars op de vraag van de week door.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!


Meeluisteren/kijken kan van 22.00 tot 23.00 uur via www.omroepvlaardingen.nl/live en via de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.