Op de koffie bij At en Caroline
07-06-2020 om 18:56 uur | Op de koffie bij At en Caroline | At van IJperen

Vandaag, maandag 08 juni tussen 10:00 en 12:00 uur is het bij Omroep Vlaardingen weer tijd voor 'Op de koffie bij At en Caroline' met een keuze uit diverse verzoekjes van o.a Desire Manders en Evert Van Boven.
.Het eerste uur is zoals gewoonlijk voor 'For the Love of Music'.
Met heerlijke deunen van o.a. Gregory Page, John Mayer, John Legend en een prachtige 'Live on stage'-uitvoering van het nummer 'Something', door Jeff Lynne, Joe Walsh en Dhani de zoon van George Harrison.
Ook is mijn Nederlandstalige nr.1 hit 'Donder donder nu maar op' uit 1988 opnieuw uitgebracht door Hans Steiger
die ik veel succes wens met dit nummer en ook een leuke reden om dit nummer te draaien en ook mijn uitvoering waar ik nog steeds super trots op ben.
In 'Chez Caroline' kunt u weer genieten van heerlijke chansons.
In deze aflevering heeft Caroline gekozen voor o.a. Patrick Bruel, Gerard Alderliefste met 'De Wind' geïnspireerd door een chanson van Francis Cabrel en een prachtig afscheidslied van Serge Lama voor zijn geliefde die 2 weken voor hun huwelijk om het leven kwam bij een verkeersongeluk.
De rode draad van deze week is de hierboven al eerder genoemde Francis Cabrel.
En... mocht u niet in de gelegenheid zijn om op dit tijdstip te luisteren, ga dan op een later tijdstip naar de site van omroepvlaardingen.nl en daar naar 'Radio Gemist' en luister op een tijdstip dat het u wel uitkomt!
Omroep Vlaardingen is nu ook via DAB radio (lokaal 50) te ontvangen en wel kanaal 9b.

 
 
 

1Caroline van IJperen-Blokkerus
 
 
 
Leuk
Opmerking plaatsen

Delen
 

Elke maandag op Omroep Vlaardingen

Presentatie: At van IJperen en Caroline van IJperen-Blokkerus