Vlaardingse thrash metal band Usurper te gast bij Headbangers Mania | dinsdag 9 juni 2020
09-06-2020 om 15:15 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Thrash metal fans opgelet - vanavond ontvangen de jongens van Headbangers Mania niemand minder dan Usurper gitaristen Boudewijn Molendijk en Stijn Bogers in de studio. Het Vlaardingse Usurper heeft 30 jaar na hun debuutplaat 'Divine Spiritual And Intellectual Development' een nieuw album uitgebracht die de naam 'Evilution' draagt. Samen met Boudewijn en Stijn gaan we dieper in op dit nieuwe meesterwerk! 


Daarnaast bespreken we zoals gewoonlijk jullie antwoorden op de vraag van de week, proberen we nog wat metal nieuws aan de man te brengen en gaan we plaatsjes draaien van o.a. Powerwolf & Infernal Majesty.

 

Zin om mee te luisteren/kijken? Headbangers Mania is tussen 22.00 en 23.00 uur live volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Brute gitaarriffs, snelle drums en diepe grunts. Je hoort het allemaal bij Headbangers Mania! Iedere dinsdag in de even weken presenteert Yaël Pol, samen met Tugay Filiz & Richard Vader, de tweewekelijkse metal radioshow bij Omroep Vlaardingen. Van old school death metal tot oerpunk en van thrash tot symfonische metal - lokaal talent, underground goden en internationale grootheden - we draaien het allemaal!

 

Tijdens de uitzending spreken we met artiesten uit de BENELUX en daarbuiten, brengen we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en nemen we de antwoorden van luisteraars op de vraag van de week door.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!


Meeluisteren/kijken kan van 22.00 tot 23.00 uur via www.omroepvlaardingen.nl/live en via de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.