Polshoogte #232 | Heb je een verzoeknummer? Laat het weten! | dinsdag 9 juni 2020
09-06-2020 om 15:15 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Hoi hoi, Yaël van Polshoogte hierzo! Vanavond hoor je voor de verandering een 'normale' uitzending van Polshoogte - geen gasten en geen thema. Gewoon ouderwets plaatjes draaien en gezellig tegen jullie praten.


Op de playlist voor deze uitzending staan o.a. Tasmin Archer, Leon Moorman, Luna Shadows, Certain Animals en de nieuwe single van Johnny Hates Jazz. Er is nog ruimte voor liedjes op de playlist - dus heb je een verzoekje, laat het dan even weten of stuur me een berichtje.


Polshoogte is tussen 20.00 en 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.