Hip hop special bij Polshoogte | met gastpresentator Robin Bongers | dinsdag 26 mei 2020
26-05-2020 om 15:10 uur | Polshoogte | Yaël Pol

I said a hip hop, the hippie to the hippie! Jawel jawel mensen, de dag waarvan je altijd hoopte dat 'ie ging komen is dan eindelijk hier - vanavond schuift Robin Bongers aan als gastpresentator en gaan we 2 uur lang hiphop draaien!


Zowel de grote klassiekers als nieuwe sterren zullen voorbij komen! Verwacht muziek van o.a. The Sugarhill Gang, Snoop Dogg, Dr. Dre, Kendrick Lamar en Fort Minor. 


Zin om gezellig mee te rappen? Polshoogte is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.