Mo Westein van Tulpglas als gastpresentator bij Polshoogte | nieuwe Drentse les van Leon Moorman | dinsdag 19 mei 2020
19-05-2020 om 15:14 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Hey hey, Yaël van Polshoogte hier! Vanavond ontvang ik Mo Westein als gastpresentator in het programma. Menig Vlaardinger kent Mo als de eigenaresse van Slijterij & Wijnhandel Tulpglas. Samen met Mo ga ik twee uur lang babbelen en plaatjes draaien van o.a. The Smiths, Queen, Sam Cooke, Copperhead County & Dagny.


Ook krijgen we een Drentse les van mijn goede vriend, zanger en bourgondiër (zie de foto) Leon Moorman.


Heb je zin om gezellig mee te luisteren? Polshoogte is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.