Headbangers Mania #33 | interview met Yngve Andersen van Blood Command | dinsdag 19 mei 2020
19-05-2020 om 15:13 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Vanavond knallen de heren van Headbangers Mania weer een uurtje op de Vlaardingse ether! Onze Tugay is helemaal hyped, want hij mag Yngve Andersen van de Noorse deathpop/hardcore band Blood Command interviewen! Een band waar hij verschrikkelijk groot fan van is! 


Daarnaast brengen we je ook weer op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en gaan we brute plaatjes draaien van o.a. Morphide, Advent Sorrow & Midnight.


Zin om mee te headbangen? Tune dan tussen 22.00 en 23.00 uur in via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Brute gitaarriffs, snelle drums en diepe grunts. Je hoort het allemaal bij Headbangers Mania! Iedere dinsdag in de even weken presenteert Yaël Pol, samen met Tugay Filiz & Richard Vader, de tweewekelijkse metal radioshow bij Omroep Vlaardingen. Van old school death metal tot oerpunk en van thrash tot symfonische metal - lokaal talent, underground goden en internationale grootheden - we draaien het allemaal!

 

Tijdens de uitzending spreken we met artiesten uit de BENELUX en daarbuiten, brengen we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en nemen we de antwoorden van luisteraars op de vraag van de week door.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!


Meeluisteren/kijken kan van 22.00 tot 23.00 uur via www.omroepvlaardingen.nl/live en via de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.