Headbangers Mania #33 | interview met Yngve Andersen van Blood Command | dinsdag 19 mei 2020
19-05-2020 om 15:13 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Vanavond knallen de heren van Headbangers Mania weer een uurtje op de Vlaardingse ether! Onze Tugay is helemaal hyped, want hij mag Yngve Andersen van de Noorse deathpop/hardcore band Blood Command interviewen! Een band waar hij verschrikkelijk groot fan van is! 


Daarnaast brengen we je ook weer op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en gaan we brute plaatjes draaien van o.a. Morphide, Advent Sorrow & Midnight.


Zin om mee te headbangen? Tune dan tussen 22.00 en 23.00 uur in via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Headbangers Mania is het nieuwe, maandelijkse radioprogramma van Omroep Vlaardingen voor metal, punk en hard rock. Iedere dinsdag in de even weken schotelt Yaël Pol je van 22.00 tot 23.00 uur het beste uit de verschillende harde muziekgenres voor.

 

Van old school death metal tot oerpunk en van hard rock tot trash metal - lokaal talent en internationale grootheden - je hoort het allemaal!

 

Daarnaast word je op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes en aankomende concerten uit de metal- en rockwereld.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!