Op de koffie bij At en Caroline
22-03-2020 om 18:51 uur | Op de koffie bij At en Caroline | At van IJperen

Morgen, maandag 23 maart even weg van het actuele nieuws want tussen 10:00 en 12:00 uur is het bij Omroep Vlaardingen weer tijd voor 'Op de Koffie bij At en Caroline' en hebben Caroline en ik weer twee heerlijke playlisten voor u samengesteld; één voor 'For The Love of Music' en één voor 'Chez Caroline'.
In het eerste uur in 'For the Love of Music' met natuurlijk Helaas geen 'Van 'Toft naar t'Hoofd' maar wat extra aandacht voor muziek o.a. 'First Rose of Spring' van het gelijknamige nieuwe aankomende album van Willie Nelson en het overlijden van Kenny Rogers.
Verder weer heerlijke deunen van o.a. Danny Vera, The byrds (speciaal voor Aad van Schaijk), Don Henley en een verzoekje ('Heroes' van David Bowie) voor dhr. Zeegers.
Het tweede uur is natuurlijk weer voor 'Chez Caroline' met als 'Rode draad 'George Moustaki.
.Verder heeft ze weer een keur aan artiesten voor u klaar staan zoals o.a. Céline Dion, Enrico Macias, en Abba.
Ook zal Caroline weer een chanson voor u vertalen alvorens deze te draaien en dit keer heeft ze gekozen voor het chanson
'Tous les garcons et les filles van Francoise Hardy.
En mocht u rond die tijd niet kunnen luisteren? Ga dan naar www.omroepvlaardingen.nl en daar naar 'radio gemist' en luister dan op een tijdstip dat het u wel uitkomt

Elke maandag op Omroep Vlaardingen

Presentatie: At van IJperen en Caroline van IJperen-Blokkerus