Headbangers Mania #25 | interview met God Dethroned zanger en gitarist Henri Sattler | dinsdag 17 maart 2020
17-03-2020 om 15:04 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Vanavond zijn Yaël & Richard weer live te horen voor de 25e uitzending van Headbangers Mania. Om maar meteen met de deur in huis te vallen - ze gaan bellen met Henri Sattler van de Nederlandse Blackened Death metalband God Dethroned om even te babbelen over het nieuwe album "Illuminati".


Verder brengen de heren je op de hoogte van het laatste nieuws uit de metal scene en gaan ze kneiterharde plaatjes draaien van o.a. In Flames, Night Crowned, Insulter en Our Hate. Genoeg redenen dus om mee te luisteren! 


Headbangers Mania is van 22.00 tot 23.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Headbangers Mania is het nieuwe, maandelijkse radioprogramma van Omroep Vlaardingen voor metal, punk en hard rock. Iedere dinsdag in de even weken schotelt Yaël Pol je van 22.00 tot 23.00 uur het beste uit de verschillende harde muziekgenres voor.

 

Van old school death metal tot oerpunk en van hard rock tot trash metal - lokaal talent en internationale grootheden - je hoort het allemaal!

 

Daarnaast word je op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes en aankomende concerten uit de metal- en rockwereld.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!