Kleinkunstduo Spruijt & Opperman te gast in Polshoogte | dinsdag 11 februari 2020
11-02-2020 om 15:21 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Hoi hoi, Yaël hier! Met lichte trots mag ik aankondigen dat ik vanavond het Westlandse kleinkunstduo Spruijt en Opperman mag ontvangen in mijn programma Polshoogte.

 

Ik heb deze dames ontdekt tijdens mijn stage bij Theater Koningshof, toen ze met hun eerste voorstelling "Zij en Ik" op de planken stonden. Sindsdien ben ik fan dit duo en ik vind het daarom ook super tof dat ze vanavond aanschuiven in het programma om te praten over hun nieuwe voorstelling "Heimweeën". Met deze voorstellingen touren ze momenteel door heel Nederland. Daarnaast zullen Carlie & Eva enkele liedjes live spelen.

 

Heb je een leuke of interessante vraag voor deze dames, laat het dan weten in de reacties! 

 

Polshoogte is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en via de ether op 107.8FM.

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.