Headbangers Mania #22 | interview met Abrupt Demise | win actie | dinsdag 4 februari 2020
04-02-2020 om 15:04 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Vanavond zijn de heren van HEADBANGERS MANIA we weer een uurtje live te horen op de Vlaardingse ether om de luisteraar te verblijden met een bomvolle editie van het radioprogramma voor metal, punk en hard rock!

 

Zo gaan we bellen met Marc Ouwendijk, gitarist van de Nederlandse Death Metalband Abrupt Demise, om te praten over het aankomende album "The Pleasure To Kill And Grind" dat in april verschijnt via Raw Skull Recordz.

 

Daarnaast brengen we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en kan je kans maken op een kopie van het underground metal fanzine Earsturbation. Natuurlijk gaan we ook brute plaatjes draaien van o.a. Mgła, Graceless, Skitsystem en Amorphis. En heel misschien is er ook een toffe gastpresentator.

 

Genoegen redenen om te luisteren! Headbangers Mania is van 22.00 tot 23.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Cheers! 

Brute gitaarriffs, snelle drums en diepe grunts. Je hoort het allemaal bij Headbangers Mania! Iedere dinsdag in de even weken presenteert Yaël Pol, samen met Tugay Filiz & Richard Vader, de tweewekelijkse metal radioshow bij Omroep Vlaardingen. Van old school death metal tot oerpunk en van thrash tot symfonische metal - lokaal talent, underground goden en internationale grootheden - we draaien het allemaal!

 

Tijdens de uitzending spreken we met artiesten uit de BENELUX en daarbuiten, brengen we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de scene en nemen we de antwoorden van luisteraars op de vraag van de week door.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!


Meeluisteren/kijken kan van 22.00 tot 23.00 uur via www.omroepvlaardingen.nl/live en via de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.