Corvin Silvester Keurhorst (Copperhead County) schuift aan bij Polshoogte | dinsdag 4 februari 2020
04-02-2020 om 15:04 uur | Polshoogte | Yaël Pol

Hoi hoi, Yaël hier! Met groot genoegen mag ik aankondigen dat Corvin Silvester vanavond weer aanschuift bij Polshoogte. Zijn band Copperhead County bracht afgelopen vrijdag hun debuutplaat "Brothers" uit - genoeg redenen dus om samen met de Vlaardingse frontman het album te bespreken en de rest van zijn muzikale carrière in te duiken.

 

De muziek zal dus ook grotendeels een 'Southern Feeling' hebben. Op de playlist staan songs van o.a. C.C.Grand, Crowjane, Volbeat, Passenger en Hayley Mary.

 

Polshoogte is van 20.00 tot 22.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.