Op de koffie bij At en Caroline
19-01-2020 om 17:20 uur | Op de koffie bij At en Caroline | At van IJperen

Morgen, maandag 20 januari tussen 10:00 en 12:00 uur is het bij Omroep Vlaardingen weer tijd voor 'Op de Koffie bij At en Caroline' en hebben Caroline en ik weer twee heerlijke playlisten voor u samengesteld; één voor 'For The Love of Music' en één voor 'Chez Caroline'.
In het eerste uur in 'For the Love of Music' serveer ik u de bekende items zoals 'Van 'Toft naar t'Hoofd' met muzikale uitgaanstips en ander nieuws uit onze regio en kijk ik weer even terug op ons muzikaal verleden.
Verder weer bijzondere muzikale ontmoetingen tussen diverse artiesten zoals Art Garfunkel met James Tayler en Jan Smit samen met Alain Clark en Glen Faria.
Dit alles ondersteund door diverse heerlijke 'deunen' van o.a. Rob de Nijs, The Beatles en Jim Croce.
Het tweede uur is weer voor 'Chez Caroline' met dit keer Yves Montand als 'Rode draad'.
Verder vertaalt Caroline weer een chanson en dit keer is het 'Non, je n'ai rien oublié' van Charles Aznavour en heeft ze weer een heerlijke keur aan artiesten voor u klaar staan zoals Nina Simone, Joe Dassin en Pierre Groscolas.
En mocht u rond die tijd niet kunnen luisteren? Ga dan naar www.omroepvlaardingen.nl en daar naar 'radio gemist' en luister dan op een tijdstip dat het u wel uitkomt.
Dus graag tot horens en/of ziens

Elke maandag op Omroep Vlaardingen

Presentatie: At van IJperen en Caroline van IJperen-Blokkerus