Legendarische metalband MARTYR te gast bij Headbanger Mania | dinsdag 26 november 2019
26-11-2019 om 15:24 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Hallo hallo, Yaël hier! Dit is een uitzending waar ik en mijn mede-presentatoren heel veel zin in hebben! Vanavond duiken wij in de geschiedenis van Nederlandse metal helden van MARTYR. Dit doen wij samen met niemand minder dan gitarist van het eerste uur Rick Bouwman.

 

Deze band behoeft natuurlijk geen introductie meer, dus die laten we even voor wat het is. Samen met Rick gaan we praten over de geschiedenis van de band, hun invloeden, de essentiële MARTYR songs en wat hun plannen zijn voor de toekomst. Heb jij een vraag voor Rick? Laat dan een reactie achter!

 

Headbangers Mania is van 22.00 tot 23.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether via 107.8FM.

Headbangers Mania is het nieuwe, maandelijkse radioprogramma van Omroep Vlaardingen voor metal, punk en hard rock. Iedere dinsdag in de even weken schotelt Yaël Pol je van 22.00 tot 23.00 uur het beste uit de verschillende harde muziekgenres voor.

 

Van old school death metal tot oerpunk en van hard rock tot trash metal - lokaal talent en internationale grootheden - je hoort het allemaal!

 

Daarnaast word je op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes en aankomende concerten uit de metal- en rockwereld.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!