Op de koffie bij At en Caroline
03-11-2019 om 20:33 uur | Op de koffie bij At en Caroline | At van IJperen

Morgen, maandag 4 november zijn Caroline en ik - tussen 10.00 en 12.00 uur - weer bij 'Omroep Vlaardingen' met 'Op de Koffie bij At en Caroline'.
Er is een wijziging in ons programma, namelijk dat ik het eerste uur open met 'For the Love of Music' en 'Chez Caroline' het tweede uur.
Wekelijks kijk ik ook terug op het muzikale verleden van Caroline en mij.
In deze aflevering een van Caroline's mooiste nummers van haar L.p uit begin jaren '80. namelijk 'Want achter het masker'. Mijn aandeel is het nummer 'Mijn vader' met de tekst die op een bijzondere manier tot stand kwam na een avondje visite bij Pierre Kartner.
In het Item 'Van Toft naar 't Hoofd' is Willem vd Meer drummer van 'The Stingrays' te gast Waarin hij nadere informatie geeft betreffende hun optreden 10 november in 'Muziektheater de Ontmoeting te Rozenburg.
In het tweede uur kunt u luisteren naar 'Chez Caroline'... een programma vol Franse muziek, speciaal door Caroline voor u samengesteld. Hierin onder andere muziek van Charles Trenet, Sacha Distel, Marie Myriam en Gerard Lenorman.
De Rode Draad in deze aflevering is Édith Piaf.
Ook wordt er weer een prachtig chanson door haar vertaald.
Mocht u om·die tijd niet kunnen luisteren ga dan op een ander moment naar de site van 'Omroep Vlaardingen' om via 'Radio Gemist' bij een herhaling uit te komen en luister wanneer het u wel uitkomt.
Graag tot ziens en/of horens.

Elke maandag op Omroep Vlaardingen

Presentatie: At van IJperen en Caroline van IJperen-Blokkerus