Tweehonderdste uitzending van Polshoogte! | dinsdag 15 oktober 2019
15-10-2019 om 15:56 uur | Polshoogte | Yaël Pol

DE TWEEHONDERDSTE UITZENDING VAN POLSHOOGTE! Een mijlpaal! En dat laat ik natuurlijk niet geruisloos voorbij gaan.

Om dit kleine feestje te vieren komt niemand minder dan vriend van de show Leon Moorman helemaal vanuit het noorden des lands naar de studio van Omroep Vlaardingen voor een lesje Drents, leuke gesprekken en een hoop gezelligheid.

 

Daarnaast haal ik ook mooie herinneringen op aan de afgelopen 200 uitzendingen, introduceer ik de nieuwe jingles en draai ik de lekkerste liedjes die de afgelopen jaren zijn voorbij gekomen. Verwacht Polshoogte hits van o.a. Orchestral Manoeuvres in the Dark, Poets of the Fall, Linkin Park en Shura.

 

Zin om dit feestje mee te vieren? Kijk en luister dan tussen 20.00 en 22.00 uur via www.omroepvlaardingen.nl/live en 107.FM op de ether. En mocht je in de buurt zijn van Omroep Vlaardingen, kom dan vooral gezellig buurten op de Hoogstraat 82!

Polshoogte is het alternatieve pop & rockprogramma van Omroep Vlaardingen! Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur serveert Yaël Pol de lekkerste muziek die je (bijna) nooit op de radio hoort.

 

Van electropop tot hard rock en van opkomende artiesten tot oude en vergeten successen, het passeert allemaal de revue! Tijdens de show komen vaste onderdelen voorbij zoals ‘Movie Talk’, de ‘Dobbelplaat’ en een ‘Lekker Lang Liedje’. Zo nu en dan schuift ook Lianne Groeneweg aan als sidekick en presenteert ze haar ‘K-Pop Momentje’. En iedere maand krijgen luisteraars een ‘Drentse Les’ van Leon Moorman.

 

Klinkt goed hé? Luister vooral een keertje mee op dinsdagavond en like de Facebook-pagina!

 


Zin in om een keertje mee te luisteren/kijken? Polshoogte is iedere dinsdag live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en op de ether in de regio van Rotterdam op 107.8FM.