Alles over de Hoekse Lijn bij de Vlaardingse 25
28-09-2019 om 10:58 uur | Vlaardingse 25 | Vincent Pronk

Vandaag kan iedereen gratis meereizen met de Hoekse Lijn, de nieuwe metroverbinding tussen Schiedam en Hoek van Holland. Omroep Vlaardingen's ochtendshowhost Aad van der Steen reist zaterdagmiddag mee en doet daarvan live verslag op Omroep Vlaardingen. Tussen 12.00 en 14.00 uur hoor je tijdens de Vlaardingse 25 alles over de open dag van de Hoekse Lijn.

 

Ook de Spotlight staat de komende week in het teken van de nieuwe metroverbinding. Sandy Struijs hoor je vanaf vandaag een week lang extra vaak met haar lied Hé kijk nou wat komt daar aan.

 

In de hitlijst van Vlaardingen tellen Vincent en Olaf af naar de nummer 1 van deze week. Voor het eerst staan de Wannebiezz aan kop met de hit Ken Het Zijn.

 

Kijk live mee in de studio via www.omroepvlaardingen.nl/live/ of luister mee via je radio door af te stemmen op 107.8 FM!

Elke zaterdagmiddag tellen Vincent Pronk en Olaf Notenboom af naar het populairste liedje van de week. Welke liedjes worden veel geluisterd in de regio van Vlaardingen? Luister zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur en kom erachter!