Headbanger Mania #13 | Interview met organisator Metal Experience Fest | dinsdag 17 september 2019
17-09-2019 om 15:05 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

De nekpijn van Baroeg Open Air is inmiddels weer weggetrokken en dus kunnen we vanavond weer hard gaan knallen op de Vlaardingse ether tijdens Headbanger Mania.

 

Tijdens de uitzending gaan we bellen met Erik van Dijk​, organisator van het brute Metal-Experience​ Fest dat 28 september gaat plaats vinden in Gebr. De Nobel in Leiden. Hier willen wij natuurlijk alles van weten en dus gaan we hem het bandshirt van zijn lijf vragen.

 

Daarnaast nemen we ook weer de laatste metal/rocknieuwtjes met je door, geven we je een handvol concerttips en draaien we brute plaatjes van o.a. Rob Zombie, Nemesea​, Sodom en Periphery.

 

Genoeg redenen om tussen 22.00 en 23.00 uur in te tunen via www.omroepvlaardingen.nl/live of via de ether op 107.8FM!

Headbangers Mania heeft ook een toffe Facebookpagina --> Like 'm en blijf op de hoogte van alles rondom het programma.

Headbangers Mania is het nieuwe, maandelijkse radioprogramma van Omroep Vlaardingen voor metal, punk en hard rock. Iedere dinsdag in de even weken schotelt Yaël Pol je van 22.00 tot 23.00 uur het beste uit de verschillende harde muziekgenres voor.

 

Van old school death metal tot oerpunk en van hard rock tot trash metal - lokaal talent en internationale grootheden - je hoort het allemaal!

 

Daarnaast word je op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes en aankomende concerten uit de metal- en rockwereld.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!