Op de koffie bij At en Caroline
15-09-2019 om 22:16 uur | Op de koffie bij At en Caroline | At van IJperen

Vandaag, maandag 16 september tussen 10:00 en 12:00 uur zijn Caroline en ik er weer bij 'Omroep Vlaardingen' met 'Op de Koffie bij At en Caroline'

 

Met in het eerste uur 'Chez Caroline', een programma vol Franse muziek speciaal door Caroline voor u samengesteld waaronder Adamo, Jean Ferrat, Barbara en Jacques Brel.
De rode draad in deze aflevering is Charles Aznavour verder wordt er ook weer door haar een prachtige chanson vertaald.


In het tweede uur kom ik aan de beurt met 'For the Love of Music'. daarin aandacht voor een paar nummers met door mij geschreven teksten onder meer (waar ik super trots op ben) een live opname van Caroline waar zij op prachtige wijze een door mij vertaalde 'What a wondeful world' ('laat het altijd zo zijn') vertolkt en het nummer 'Hartepijn' van Johnny Valentino. ( Wally Preyll).


Dit mede in verband met de aankomende nieuwe cd single van Ray Vennem waar ik ook de tekst voor mocht schrijven. Verder het nummer 'Buy me a rose' waar ik in 2001 de landelijke Country Award won. en mocht je om die tijd niet kunnen luisteren ga later dan naar de site van 'Omroep Vlaardingen' en dan naar 'radio gemist en luister wanneer het je wel uitkomt.
 

Elke maandag op Omroep Vlaardingen

Presentatie: At van IJperen en Caroline van IJperen-Blokkerus