Heerlijk relaxen in De Maandagavond Show, met Easy Listening muziek
08-09-2019 om 20:06 uur | De Maandagavond Show | Mark Verwiel

Het wordt eerder donker en sneller koud, tijd voor muziek waar je warm van wordt. Morgenavond is het heerlijk relaxen in een "Easy Listening" special van de Maandagavond Show. Van 19:00 tot 21:00 hoor je morgen de lekkerste hits om heerlijk achterover bij te zitten. Hoe dichter we bij het einde kruipen hoe rustiger de muziek wordt!


Denk aan I Love Your Smile van Shanice en Weather With You van Crowded House. Maar ook Tears In Heaven van Eric Capton en Josephine van Chris Rea. Luister je mee? Natuurlijk op jouw Omroep Vlaardingen.

Hét programma op Omroep Vlaardingen wat jouw portie muziek en informatie op de maandagavond levert.

 

Elke week tussen 19.00u en 21.00u staat Mark Verwiel voor je klaar met muziek uit de 70's en 80's, maar ook met muziek van nu. Aangevuld met muziekinformatie en Maxi Single van de week is het elke week weer een feest! Ook is er elk kwartaal een speciale vinylavond, met alleen maar muziek van vinyl!

 

Een greep uit de vaak gedraaide artiesten; ABBA, Simply Red, Level 42, Pet Shop Boys, Elbow, 5 Seconds of Summer, The Kik en Sade.

 

Elke vrijdagavond van 20:00u tot 21:00u kan je ook afstemmen op Omroep Vlaardingen. Dan presenteert Mark Verwiel; De Albumshow. Een uur lang genieten van een volledig album. Vaak van vinyl, en anders van de originele CD!