Headbangers Mania #12 | interview met Doodswens | dinsdag 3 september 2019
03-09-2019 om 14:58 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Daar zijn we weer! Vanavond een nieuwe uitzending van Headbangers Mania met Yaël & Tugay op de Vlaardingse ether.

 

Wij hebben er enorm veel zin in - al is het maar omdat we een telefonisch interview hebben met de Eindhovense Black Metalband Doodswens.

 

Daarnaast krijg je natuurlijk ook weer de laatste nieuwtjes uit de metal en rockscene, geven we je een handvol concerttips en draaien plaatjes van Vader, Sigh, Caliban & Dark Tranquillity. 

 

Dus headbang lekker met ons mee en tune vanavond tussen 22.00 en 23.00 uur in via www.omroepvlaardingen.nl/live of via de ether op 107.8FM. 

Headbangers Mania is het nieuwe, maandelijkse radioprogramma van Omroep Vlaardingen voor metal, punk en hard rock. Iedere dinsdag in de even weken schotelt Yaël Pol je van 22.00 tot 23.00 uur het beste uit de verschillende harde muziekgenres voor.

 

Van old school death metal tot oerpunk en van hard rock tot trash metal - lokaal talent en internationale grootheden - je hoort het allemaal!

 

Daarnaast word je op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes en aankomende concerten uit de metal- en rockwereld.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!