Headbangers Mania uitzending 11| interview met Gallia | dinsdag 20 augustus 2019
20-08-2019 om 16:34 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Metal, punk en rock liefhebbers! Vanavond zijn wij weer live te horen bij Omroep Vlaardingen met een gloednieuwe nieuwe uitzending van Headbangers Mania.

 

En om meteen met de deur in huis te vallen - het gaat een volle en gezellige uitzending worden! Zo hebben we een telefonisch interview met Elyn Vandenwyngaert van de Belgische symfonische metalband OfficialGallia om even te babbelen over de bands debuutalbum 'Everflame'. 

 

Daarnaast krijg je ook weer wat concerttips van ons, brengen we je op de hoogte van het laatste metalnieuws en draaien we muziek van o.a. Bodyfarm, Frontstreet, Incantation en Slipknot. 

 

Headbangers Mania is tussen 22.00 en 23.00 uur live te volgen via www.omroepvlaardingen.nl/live en 107.8FM op de ether.

Headbangers Mania is het nieuwe, maandelijkse radioprogramma van Omroep Vlaardingen voor metal, punk en hard rock. Iedere dinsdag in de even weken schotelt Yaël Pol je van 22.00 tot 23.00 uur het beste uit de verschillende harde muziekgenres voor.

 

Van old school death metal tot oerpunk en van hard rock tot trash metal - lokaal talent en internationale grootheden - je hoort het allemaal!

 

Daarnaast word je op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes en aankomende concerten uit de metal- en rockwereld.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!