Headbangers Mania show #8 | met o.a. Behemoth, Wolfheart en Hitherside | dinsdag 9 juli 2019
09-07-2019 om 16:20 uur | Headbangers Mania | Yaël Pol

Dinsdagavond 9 juli hoor je een nieuwe uitzending van Headbangers Mania bij Omroep Vlaardingen - het radioprogramma voor metal, punk en hard rock. Deze keer geen interview, maar des te meer ruimte voor muziek! Op de playlist staan o.a. Hitherside, Black Water Rising en Gojira. Naast de gebruikelijke concertagenda en metal nieuwtjes, geeft Yaël ook een concertverslag van Wolfheart's optreden in Baroeg en deelt hij een heel opmerkelijk bericht rondom de Poolse band Behemoth. 

 

Genoeg redenen om van 22.00 tot 23.00 uur mee te luisteren. Intunen kan via www.omroepvlaardingen.nl/live en via de ether op 107.8FM!

Headbangers Mania is het nieuwe, maandelijkse radioprogramma van Omroep Vlaardingen voor metal, punk en hard rock. Iedere dinsdag in de even weken schotelt Yaël Pol je van 22.00 tot 23.00 uur het beste uit de verschillende harde muziekgenres voor.

 

Van old school death metal tot oerpunk en van hard rock tot trash metal - lokaal talent en internationale grootheden - je hoort het allemaal!

 

Daarnaast word je op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes en aankomende concerten uit de metal- en rockwereld.

 

Ken jij een toffe band die aandacht verdient of heb je een luistertip? Neem dan gerust contact op via de Facebookpagina of via de berichtenbox - nieuwe muziek is altijd welkom!